01 JUNI 2015

Groningse StormMC groeit uit naar zestig medewerkers

Het Groningse bedrijf Storm MC, gespecialiseerd in digital marketing en met grote landelijke en buitenlandse klanten, is in negen jaar tijd uitgegroeid tot zestig medewerkers. Sinds 1 juni is daar nog een nieuwe medewerker bij gekomen.

Per 1 juni is Bart van der Kooi aangesteld als Digital Marketing Strateeg bij Storm Marketing Consultants. Van der Kooi zal verantwoordelijk zijn voor de strategische doorontwikkeling van StormMC en haar dienstverlening en in die rol zich zodoende richten op strategische vraagstukken van klanten.

 

Van der Kooi heeft bijna 10 jaar ervaring in de online marketing. De laatste 4 jaar als Online Marketing Consultant bij Crossmedia Communicatiegroep. Tevens beheert hij de populaire website SocialMediaModellen.nl en verscheen vorig jaar het Social Media Modellenboek van zijn hand (Pearson Benelux, 2014), welke lange tijd in de top-20 van managementboeken in Nederland stond. Er verschijnen regelmatig online marketing blogs van zijn hand,  onder andere op Frankwatching.com.

 

Denisa Kasová, CEO van StormMC, over de komst van Bart: “We zijn enorm verheugd over de komst van Bart. Zijn ruime ervaring, senioriteit, ambitie en persoonlijkheid vormen een grote versterking voor ons team. Juist in de fase waarin onze organisatie zich nu bevindt is het verstevigen van zowel strategische als branding kennis en ervaring op dit niveau van essentieel belang. Dit is een grote volgende stap binnen onze ambitie om erkend te worden als het beste strategische digital marketingbureau.”

 

“Ik zie StormMC als een bedrijf met ambitie, een nuchtere inslag en doorzettingsvermogen om goed werk te leveren. Dat is een plaatje waarin ik mijzelf goed zie vertoeven. Een mooie uitdaging waar ik enorm veel zin in heb.”, aldus Bart van der Kooi over zijn stap naar StormMC.

 

Sinds de start van StormMC in 2006 maakt het bedrijf een sterke groei door en telt op dit moment ruim 60 medewerkers. StormMC heeft zich ten doel gesteld een partner te zijn voor klanten op alle mogelijke vlakken van digital marketing en heeft de ambitie om erkend te worden als het beste strategische digital marketingbureau voor haar klanten.

 

Gerelateerd
Groningse StormMC groeit uit naar zestig medewerkers
Groningse StormMC groeit uit naar zestig medewerkers