Economie

11 JANUARI 2019

Groningse uitzendgroep Prima Personeel overgenomen door Actief Group

De landelijk werkende, maar in Groningen opgerichte uitzendgroep Prima Personeel (met acht vestigingen in Groningen, Emmen, Leeuwarden, Hengelo, Heerhugowaard, Velsen-Noord, Schiedam en Bergen op Zoom) gaat op in Actief Group, bekend van de uitzendbureaus Actief Werkt!. Bastiaan Last, oprichter en eigenaar van Prima Personeel, is enthousiast over de samenwerking met Actief Werkt!:

Actief Werkt! is onderdeel van Actief Group, één van de grootste onafhankelijke uitzendbureaus in West-Europa met meer dan EUR 700m omzet. In Nederland is Actief Werkt! één van de snelst groeiende uitzendorganisaties met een landelijk netwerk. Actief Werkt! onderscheidt zich door een persoonlijke en betrokken benadering van klanten en flexkrachten.

Specialist in vakmensen

Prima Personeel is actief in de markt voor vakmensen. Prima heeft al 20 jaar veel specialistische kennis en ervaring in het bemiddelen van vakmensen in de vakgebieden metaal, installatie, bouw, schilders, groen, infra (grond, weg en waterbouw) en marine & offshore. Prima heeft daarnaast de ambitie om landelijk de grootste uitzendopleider te worden. Het samengaan met Prima Personeel biedt Actief Werkt! uitbreiding naar nieuwe specialistische vakgebieden en zal beide bedrijven helpen in hun landelijke uitrol.

Goede match

Bastiaan Last, oprichter en eigenaar van Prima Personeel, is enthousiast over de samenwerking met Actief Werkt!: “We passen echt goed bij elkaar. Actief Werkt! en Prima Personeel delen de overtuiging dat uitzenden en bemiddelen mensenwerk is. Dat mensen het verschil maken. Beide bedrijven vullen elkaar goed aan in hun dienstverlening. Onze flexcollega’s en vakmensen krijgen hierdoor een veel ruimer aanbod aan beschikbare banen. Met de uitbreiding van het dienstenpakket en een groter landelijk vestigingennetwerk kunnen opdrachtgevers nog beter gefaciliteerd worden in hun personele behoeften.”

Gerelateerd Economie Bedrijvenvereniging Zuidoost
Groningse uitzendgroep Prima Personeel overgenomen door  Actief Group
Groningse uitzendgroep Prima Personeel overgenomen door  Actief Group