Economie Innovatie

14 DECEMBER 2018

Grootschalig accountantskantoor naar Martini Trade Park

Het Martini Tradepark in Groningen krijgt een nieuwe impuls met de komst van een groot ven internationaal accountants- en belastingadviseursbedrijf.

Het internationale accountants- en belastingadviseursbedrijf heeft een 5jarige huurovereenkomst gesloten voor circa 855 m² kantoorruimte op de eerste verdieping van het kantoorgebouw aan de Leonard Springerlaan 35 in Groningen. Dat meldt bedrijfsmakelaar Kooistra Feenstra op haar website.

De Leonard Springerlaan maakt onderdeel uit van het Martini Trade Park, een business park waar tal van gerenommeerde bedrijven en instanties zijn gehuisvest, onder andere de Kamer van Koophandel, Gasunie, Tebodin, Staatsbosbeheer, VNN en KPMG.

De huidige eigenaar heeft het kantoorgebouw van circa 6.500 m² in 2018 verworven en grootschalig aangepakt waarbij onder andere een deel van de begane grond is ingericht als ontmoetingsruimte met Espressobar, restaurant- en vergadervoorzieningen.

Naast de komst van deze huurder is een deel van het gebouw ingericht met het MyOffice concept waarbij flexibele werkplekken te huur worden aangeboden.

Gerelateerd Economie Innovatie Bedrijvenvereniging WEST
Grootschalig accountantskantoor naar Martini Trade Park
Grootschalig accountantskantoor naar Martini Trade Park