Economie

27 NOVEMBER 2018

Grote finale van Groninger Ondernemingsprijs 2018 op donderdag 29 november

Donderdag 29 november is het zo ver: dan strijden Koopman Logistics, Roossien Hoogwerktechniek en FritsJurgens om de felbegeerde Groninger Ondernemingsprijs 2018. Tijdens de finale in MartiniPlaza worden de drie kanshebbers nog eens uitgebreid voorgesteld door presentator Marcel Nieuweweg. Aan het eind van de avond is duidelijk wie de opvolger wordt van Innocore en de prijs in ontvangst mag nemen uit handen van Commissaris van de Koning René Paas.

FritsJurgens
FritsJurgens maakt taatsdeuren. Dankzij de onzichtbare scharnieren van FritsJurgens, innovatief in de deur verwerkt, zijn er qua toepassing geen beperkingen meer. Zelfs bij een gewicht van 500 kilo zwaaien de taatsdeuren nog gracieus open. Het bedrijf uit Kolham levert de scharnieren aan prestigieuze hotels, kantoren, winkels en luxe woningen.

Koopman Logistics
De mosterdbruine vrachtwagens van Koopman Logistics Group, volgeladen met spiksplinternieuwe personenauto’s, zijn een bekend fenomeen op de snelweg. Meer onbekend is dat Koopman een compleet 24-uurs distributiebedrijf runt voor pakketten en pallets. En het familiebedrijf uit 1930 bewerkstelligt met de modernste informatietechnologieën grote besparingen voor zijn klanten.

Roossien Hoogwerktechniek
Roossien Hoogwerktechniek uit Groningen produceert, verkoopt en installeert industriële klimmaterialen, variërend van een eenvoudige keukentrap of ladder, tot en met geavanceerde stellages, steigers en rijdende bordessen. ‘Veilige werkplekken op hoogte’, zoals ze het zelf omschrijven. Bijvoorbeeld om vliegtuigen, boorplatforms, treinen of vrachtwagens veilig en comfortabel te kunnen onderhouden. De standaard producten komen zo uit de catalogus, de maatwerkproducten worden speciaal per opdrachtgever en locatie ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd.

Tickets
De finale begint om 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur. Klik hier voor tickets (maar OP = OP).

Na de bekendmaking van de winnaar is er uiteraard gelegenheid voor netwerken onder het genot van een drankje.

Gerelateerd Economie
Grote finale van Groninger Ondernemingsprijs 2018 op donderdag 29 november
Grote finale van Groninger Ondernemingsprijs 2018 op donderdag 29 november