Economie

12 APRIL 2018

Hampshire Groningen vanaf nu Best Western - feestje voor medewerkers

Het voormalige Hampshire Hotel - Plaza Groningen en het Hampshire Hotel - Groningen Centre zijn sinds 1 april 2018 aangesloten bij Best Western Hotels & Resorts en vierden dit met een speciale medewerkersbijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst waren ook Wytze van den Berg, Managing Director Best Western Nederland & België en een tweetal collega’s aanwezig. De nieuwe hotelnamen zijn Best Western Plus Hotel Groningen Plaza en Best Western Hotel Groningen Centre.

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza is een full service hotel gelegen op het snijpunt tussen de A7 en de A28 aan de rand van de stad Groningen. De achterzijde van het hotel grenst aan natuurgebied Hoornsemeer. Het hotel beschikt over 121 hotelkamers verdeeld in Standaard, Comfort en Executive Kamers. Het merendeel van de hotelkamers biedt uitzicht op het Hoornsemeer. De komende maanden  worden 23 Standaard Kamers gerenoveerd en voorzien van nieuwe bedden, vloerbedekking, gordijnen en volledig nieuwe badkamers.

Het hotel beschikt over een internationaal restaurant, zalencentrum (elf vergaderzalen) met auditorium, grote (gratis) parkeerplaats (incl. zes oplaadpunten voor elektrische auto’s), gratis Shuttle Service in de weekenden naar het station van Groningen, een ruime tuin en verwarmd binnenzwembad. Het zwembad is onlangs gerenoveerd.      

De gemeenteraad van Groningen heeft ingestemd met het zogenaamde Meerplan. Na uitvoering van het Meerplan komt het hotel pal aan het meer te liggen. Het meer wordt uitgegraven naar het hotel toe en het hotel wordt voorzien van een nieuw terras. Tussen het meer en het hotel zal een boulevard worden gemaakt. Het Meerplan voorziet bovendien in een tweetal steigers waar bootjes kunnen aanmeren.         

Best Western Hotel Groningen Centre

Best Western Hotel Groningen Centre ligt binnen de stadsgrachten op tien minuten loopafstand van het Centraal Station en de Grote Markt.  Het hotel beschikt over 77 comfortabele hotelkamers, waaronder ook luxe kamers. Daarnaast zijn er tevens zes volledig ingerichte appartementen (tegenover het hotel) voor langer verblijf. Best Western Hotel Groningen Centre heeft twee oplaadpunten voor elektrische auto’s en een eigen parkeergarage. Daarnaast beschikt het hotel over vijf representatieve vergaderzalen, een fitnessruimte en sfeervol Grand Café.

Best Western en Best Western Plus

Best Western en Best Western Plus zijn twee van de elf merken die wereldwijd door Best Western Hotels & Resorts worden gevoerd. Prima hotels in het middensegment van de markt. Best Western Plus hotels hebben een up-to-date inrichting en aandacht voor design en bieden uitgebreide faciliteiten. 

Gerelateerd Economie Bedrijvenvereniging WEST
Hampshire Groningen vanaf nu Best Western - feestje voor medewerkers
Hampshire Groningen vanaf nu Best Western - feestje voor medewerkers