Economie

19 FEBRUARI 2015

Hét ICT-Congres van Noord-Nederland op 11 maart in MartiniPlaza

Het ICT-congres 2015 op 11 maart staat dit jaar in het teken van De Nieuwe IT’er. Het congres wordt georganiseerd door AIESEC Groningen en De Technologie Coöperatie en speelt in op de actuele thema’s van de huidige ICT-sector. Inschrijven kan via www.ict-congres.nl.

In de gemeente Groningen zijn rond de 13.000 werknemers werkzaam in de ICT-sector. Dit congres biedt bedrijven en instellingen in Noord-Nederland de kans om nieuwe inzichten te verwerven en interessante zakelijke contacten op te doen. Twee plenaire sessies en zes workshops door boeiende en deskundige sprekers geven de deelnemers inzicht in de laatste ontwikkelingen in de ICT.

Actuele thema’s rond de nieuwe IT’er komen aan de orde: Wie is deze nieuwe IT’er? Welke competenties worden van hem/haar verwacht? Op welke manier gaat hij/zij de verworven kennis en vaardigheden inzetten bij toekomstige werk – en opdrachtgevers? Wat is de impact van ontwikkelingen binnen de ICT op de maatschappij, inclusief de (regionale) arbeidsmarkt?

Daarnaast zullen ook andere vraagstukken aan de orde komen, over bijvoorbeeld IT security en juridische ontwikkelingen rondom ICT.

Meer informatie en aanmelden: www.ict-congres.nl

Gerelateerd Economie
Hét ICT-Congres van Noord-Nederland op 11 maart in MartiniPlaza
Hét ICT-Congres van Noord-Nederland op 11 maart in MartiniPlaza