12 AUGUSTUS 2014

In november concerten vanuit Groningse winkels in binnenstad

In de Groninger binnenstad is zondag 2 november een bijzonder evenement: walk-in concerts. Het betreft een bijzonder evenement waarbij live muziek ten gehore wordt gebracht in Groningse winkels tijdens de koopzondag. Muziekgroepen kunnen zich dan aan een groot publiek presenteren, en ondernemers hebben dan extra levendigheid in hun winkels, zo meldt de website van de Groningen City Club.

 

De Groninger binnenstad staat op koopzondag 2 november weer volledig in het teken van Walk-In Concerts. Met dit jaar dertig deelnemende ondernemingen met livemuziek in het bedrijf.

 

Winkelen in de binnenstad van Groningen is altijd gezellig. Dankzij de muziek was het tijdens de eerste editie van Walk-In Concerts in 2013 en wordt het zondag 2 november nog aantrekkelijker om die middag in Groningen te gaan shoppen.

 

Deelnemers aan Walk-In Concerts worden via de marketingcampagne in het zonnetje gezet, krijgen van de organisatie promotiemateriaal om te verspreiden en speciaal voor het evenement ontwikkelde Point of Sale materialen en natuurlijk een band inclusief zanginstallatie.

 

Het evenement wordt volledig ondersteund door de Groningen City Club. Via deze oproep geeft GCC alle ondernemers uit de binnenstad de gelegenheid deel te nemen aan het evenement. De eerste ondernemingen hebben zich al aangemeld voor 2 november. Uiteraard geldt: VOL = VOL. Aanmelden kan via : info@groningen.net

 

 www.groningencityclub.nl

 

Gerelateerd
In november concerten vanuit Groningse winkels in binnenstad
In november concerten vanuit Groningse winkels in binnenstad