Innovatie

01 NOVEMBER 2018

Indoor Sports Centre Ulgersmaweg uitgebreid; zaterdag spectaculaire opening

Het  Indoor Soccer Centre Groningen aan de Ulgersmaweg 12 krijgt er enkele voor Groningen nieuwe sporten bij. Om die reden wordt de naam gewijzigd van ‘soccer’ centre in ‘Indoor Sports Centre’. Komende zaterdag 3 november is de officiële opening van het geheel vernieuwde centrum, waar men voortaan voor tal van sporten, attracties en uitjes terecht kan.

Sinds vandaag kan men in het Indoor Sports Centre dus óók Padel en Padbol spelen.

De naam Indoor Soccer Centre dekt daardoor de lading niet meer. Het is inmiddels een Indoor Sports Centre geworden met de uitbreiding van Padel, een combinatie van verschillende racketsporten en Padbol, een spectaculaire variant op voetvolley.  Tevens met de mogelijkheid om te tafeltennissen, personal fitness en te darten, kun je absoluut spreken van een bruisend Indoor Sports Centre.

Padel en Padbol

Padel, de snelst groeiende nieuwe racket sport in Nederland, kun je nu spelen op het vernieuwde veld van het Indoor Sports Centre. Padbol is een variant op voetvolley, waarbij de bal over een net gespeeld moet worden. Ook deze sport wordt in een kooi gespeeld en daardoor ligt het tempo erg hoog. Het Indoor Soccer Centre heeft in de afgelopen weken een heuse metamorfose ondergaan door drie Padel en twee Padbol Courts te realiseren. De 2 Padbol Courts zijn de aller eerste 2 velden in Nederland en daarmee heeft het Indoor Sports Centre een heuse primeur.

Spectaculaire opening

Zaterdag 3 november 14.00 uur worden de 3 Padel en de 2 Padbol Courts officieel  geopend. 
Na verschillende toespraken van onder andere Gregoor van Dijk, ex-profvoetballer van onder meer FC Groningen, Roda JC en FC Utrecht en mede initiatiefnemer van dit nieuwe innovatieve sportconcept in Groningen, zal het vernieuwde Indoor Sports Centre geopend worden door een speciale gast. Daarna worden er demonstraties en clinics gegeven. De gasten kunnen zien en ervaren wat Padel en Padbol is. Hoe dynamisch en spectaculair beide sporten worden gespeeld. Een voice-over zal uitleg geven aan de aanwezige toeschouwers. Natuurlijk mogen de gasten tijdens de opening zelf ook de sport uitproberen. De gehele middag wordt muzikaal omlijst. De opening is voor iedereen vrij toegankelijk, u bent van harte welkom aan de Ulgersmaweg 12 te Groningen. 
 

Kennismaken 

Nieuwsgierig geworden en wilt u  Padel. Padbol of Speed Soccer zelf een keer ervaren?

Boeken kan via de website; www.indoorsportscentre.nl

 

 

 

 

 


 

Gerelateerd Innovatie VBNO
Indoor Sports Centre Ulgersmaweg uitgebreid; zaterdag spectaculaire opening
Indoor Sports Centre Ulgersmaweg uitgebreid; zaterdag spectaculaire opening