Verenigingsnieuws

02 OKTOBER 2019

Groningse ondernemers worden bijgepraat over Kranenburgpark

Bedrijvenvereniging WEST heeft donderdagmiddag een tiental ondernemers geinformeerd over de plannen voor het Kranenburgpark. De bijeenkomst was in 2Corpus in het TopSportCentrum. 

Kranenburgpark wordt gerealiseerd op verzoek van bedrijven gevestigd op Kranenburg en bewoners van de wijk Buitenhof en dankzij een intensieve samenwerking tussen Bedrijvenvereniging WEST, de gemeente Groningen, Donkergroen en een bijdrage uit Het Fonds Ondernemend Groningen.

De gedachte achter Kranenburgpark vanuit WEST is om het bedrijvenpark aantrekkelijker te maken door duurzaam groenonderhoud te combineren met aanleggen van betere looproutes met beweeg- en sportmogelijkheden waardoor het vestigingsklimaat voor bedrijven wordt verbeterd en Kranenburg een aantrekkelijke plek is om te werken en te verblijven. Een rondje lopen door het groen tijdens de lunchpauze, vergadering rond de picknicktafel of na het werk meedoen aan een bootcamp? Vanaf november kan het allemaal in Kranenburgpark. 

Naast algemene informatie over Kranenburgpark, was ook Steven Hamstra van het TopSportZorgCentrum gevraagd om de aanwezigen te informeren over de professionele trainingen op het gebied van bijvoorbeeld yoga, loop-, fiets- of bootcampactiviteiten. Martin Dijkstra was namens Groningen Bereikbaar aanwezig om met de ondernemers te kijken welke acties nog ondernomen kunnen worden om de bereikbaarheid te verbeteren.

Gerelateerd Verenigingsnieuws Bedrijvenvereniging WEST
Groningse ondernemers worden bijgepraat over Kranenburgpark
Groningse ondernemers worden bijgepraat over Kranenburgpark