Bereikbaarheid

14 DECEMBER 2014

Inloopbijeenkomst over werkzaamheden Noordzeebrug

De provincie Groningen organiseert op maandag 15 december een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden Noordzeebrug en omgeving. Vanaf medio januari 2015 breekt er met name voor bewoners en directe omgeving van de Curaçaostraat  een periode van (geluids)overlast aan door werkzaamheden. In dezelfde tijd verandert de verkeerssituatie op de Noordzeebrug en krijgen fietsers te maken met een omleidingsroute.

U kunt tussen 17.00 en 19.30 uur binnenlopen in het Floreshuis dat vanwege een verbouwing tijdelijk aan de Johan Van Oldebarneveltlaan 6 (de Hoogte) is gevestigd. Vertegenwoordigers van de provincie Groningen én de aannemerscombinatie Van Spijker Infrabouw BV / Oosterhof Holman Infra BV  zijn aanwezig voor informatie het beantwoorden van vragen.

Vanaf medio januari 2015 start de aannemer met de bouw van het tweede gedeelte van de nieuwe Noordzeebrug. Het eerste brugdeel is nu nagenoeg gereed. Het verkeer dat tot nu toe aan de 'stadszijde' heeft gereden, wordt dan overgezet op de nieuwe brug en het nieuwe viaduct De Hoogte. Het verkeer komt daarmee aan de 'Winsumzijde" te rijden. De Bedumerweg wordt tijdelijk aangesloten op de op- en afritten die zijn aangelegd aan de zijde van het industrieterrein De Hoogte. Fietsers kunnen dan niet meer de brug over en krijgen een omleidingsroute.

Achtergrondinformatie vindt u, zoals gebruikelijk, op www.ringgroningen.nl.

Gerelateerd Bereikbaarheid VBNO
Inloopbijeenkomst over werkzaamheden Noordzeebrug
Inloopbijeenkomst over werkzaamheden Noordzeebrug