Economie Innovatie

21 NOVEMBER 2014

Innovatie plannen en op zoek naar financiering? Meld je vóór 1 december aan voor i3event!

De inschrijving voor de komende editie van i3vent sluit op 1 december. Wie zijn of haar plan vóór 23 november inlevert, krijgt nog feedback op het plan, zodat een verbeterd plan op 1 december definitief ingediend kan worden. Zowel startende als bestaande ondernemers in Groningen met innovatieve plannen kunnen zich aanmelden. i3event staat voor idea, invest, initiate en ondersteunt en adviseert (jonge) ondernemers, met als doel voldoende financiering te vinden voor het oprichten van een nieuw bedrijf of een nieuwe tak binnen een bestaand bedrijf. 

Deelnemers aan i3event volgen een serie workshops, waarin ze kennis opdoen en een groot netwerk krijgen aangeboden. Adviseurs en financiële experts helpen bij het concretiseren van het businessplan en de financieringsvraag. Er is met name oog voor de beste mix van financiering (bank, crowdfunding, subsidie en (private) investeerder). Een gestapelde of hybride vorm van financiering is tegenwoordig het meest haalbaar. Coaches denken mee bij het plan en geven feedback op de presentatie. Alle aangeboden hulp vergroot de kans om het nieuwe product of de dienst succesvol op de markt te brengen.

Deelname is mogelijk voor startende én bestaande ondernemers met innovatieve plannen in  Groningen, als het plan maar marktwaarde en groeipotentie heeft voor de regio Groningen. Specifiek is er aandacht voor plannen in het werkingsgebied van de Economic Board van het aardbevingsgebied in Groningen.

Aanmelding kan tot en met 1 december via www.i3event.nl.

Gerelateerd Economie Innovatie
Innovatie plannen en op zoek naar financiering? Meld je vóór 1 december aan voor i3event!
Innovatie plannen en op zoek naar financiering? Meld je vóór 1 december aan voor i3event!