12 MAART 2015

Nieuwe winkel aan A Kerkhof in Groningen: meubelen, verlichting en kunst

Aan het A Kerkhof opent volgende week IP20 maatwerk haar deuren. In feite gaat het om de terugkeer van een winkel, aan het inmiddels volledige opgeknapte A-Kerkhof, waar zich de afgelopen jaren veel fraaie winkels hebben gevestigd. IP20 biedt meubelen, fauteuils, kunst en verlichting.

Na bijna tien jaar afwezigheid komt IP20 maatwerk (tijdelijk) terug aan het A Kerkhof 35 in het hartje van Groningen. Initiatiefnemer is Willem Zoodsma, die tot eind 2005 bedrijfsleider was van de winkel in onder andere meubels, accessoires, verlichting en gordijnstoffen.

Zoodsma is tegenwoordig eigenaar van BinnenLeven, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van interieurs voor particulieren en de zakelijke markt, waaronder huisartsen- en tandartspraktijken en zorginstellingen.

Willem Zoodsma: “De winkel kwam leeg te staan. Dat is natuurlijk jammer, want het is een geweldige plek. De eigenaar van het pand heeft mij aangeboden om opnieuw invulling te geven aan de winkel. Ik heb geen moment geaarzeld. Na al die jaren voelt het nog steeds heel vertrouwd.” Het assortiment bestaat uit de vertrouwde IP20 meubelen, fauteuils, kunst en verlichting. Op woensdag 18 maart opent IP20 haar deuren voor de consument.  

Gerelateerd GCC
 Nieuwe winkel aan A Kerkhof in Groningen: meubelen, verlichting en kunst
 Nieuwe winkel aan A Kerkhof in Groningen: meubelen, verlichting en kunst