27 JANUARI 2015

Gratis werkplek voor jonge Groninger ondernemer die geel bureau naar boven weet te slepen

Als (beginnend) ondernemer is het huren van een werkplek vaak een grote drempel. Kantoor-Groningen.nl heeft hiervoor een speciale ruimte in het leven geroepen in De Puddingfabriek: de SlagRoom. Om zo jonge ondernemers een unieke kans te gunnen door een jaar lang een gratis kantoorruimte beschikbaar te stellen. Om een gratis plek in de SlagRoom te bemachtigen moeten deelnemers 6 februari met een geel bureau klaarstaan voor de zogenoemde DeskRun.

Een jaar lang een gratis werkplek krijg je net niet zomaar; daar is inzet, een creatieve geest en een beetje lol voor nodig. Deelnemers moeten zich 6 februari bij De Puddingfabriek melden voor de DeskRun. Krijgen ze hun bureau binnen 10 minuten helemaal naar boven, in de SlagRoom, dan hebben ze een jaar lang een gratis werkplek verdiend!


Unieke kans

De DeskRun is een uniek initiatief van Kantoor-Groningen.nl om jonge, enthousiaste ondernemers de kans te bieden: een jaar lang een gratis werkplek in het creatieve kantoorverzamelpand van de stad Groningen. De SlagRoom wordt op deze manier een snelkookpan met jonge, creatieve talenten; een plek waar goede ideeën en unieke samenwerkingen tot stand komen.

 

Meedoen met de DeskRun?

 

Dat kan! Ondernemers kunnen zich aanmelden via info@kantoor-groningen.nl of door een bericht achter te laten op www.facebook.com/slagroomyeah.

Na aanmelding ontvang ze een bevestiging en zijn ze officieel deelnemer van de DeskRun.
Vervolgens moeten de deelnemers vrijdag 6 februari om 10.00 uur aanwezig bij De Puddingfabriek, met een (geel) bureau. De kleur is verplicht, maar het is ook mogelijk het bureau ter plekke nog de juiste kleur te geven. Krijgen de deelnemers hun bureau binnen 10 minuten bij de wenteltrap omhoog, dan heb zij hun gratis werkplek verdiend!

 

 

Gerelateerd
Gratis werkplek voor jonge Groninger ondernemer die geel bureau naar boven weet te slepen
Gratis werkplek voor jonge Groninger ondernemer die geel bureau naar boven weet te slepen