Verenigingsnieuws

06 NOVEMBER 2018

Kickboxer Rico Verhoeven opent Promotiedagen 2018 met inspirerende speech

Kickbokser Rico Verhoeven en wethouder Joost van Keulen van economische zaken hebben vanmiddag officieel de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland geopend. Het betreft de 32e editie van deze grootste bedrijvenbeurs van het Noorden waar zeshonderd bedrijven twee dagen lang laten zien wat hen bezighoudt, waar hun doelstellingen liggen en wat zij voor hun klanten kunnen betekenen. (Foto: Twitter, Rob van der Werf).

Met een uitgebreid programma in het Inspiratie Theater, de Promotiedagen Arena en op de diverse pleinen in MartiniPlaza is het aanbod dit jaar enorm. Maar wie zijn tijd slim indeelt, heeft na de Promotiedagen zonder twijfel bergen nuttige nieuwe kennis én contacten opgedaan.

Kickboxer (en sinds kort ook Hollywoodacteur) Rico Verhoeven verzorgde de opening van het event. Aan de hand van een beeldende presentatie vertelde hij hoe zijn carrière is verlopen en wat zijn filosofie en invulling van het beroep van topsporter inhoudt. Zijn drive, strategie, de mentale aspecten van de sport, maar ook de balans tussen zijn sportieve en commerciële activiteiten kwamen aan bod.

Na de kickoff door Rico Verhoeven werd de beursvloer opengesteld voor het publiek.

Programma

Bekijk hier het bomvolle programma, vol keynotes, workshops en netwerkborrels, voor de komende dagen.

Gerelateerd Verenigingsnieuws
Kickboxer Rico Verhoeven opent Promotiedagen 2018 met inspirerende speech
Kickboxer Rico Verhoeven opent Promotiedagen 2018 met inspirerende speech