Economie Duurzaamheid

31 JANUARI 2019

KOKOTOKO uit Groningen wint Retail Storytelling Award

Op de modebeurs ‘Modefabriek’ zijn onlangs de ‘Dutch Retail Storytelling Awards’ uitgereikt. Zeven modezaken uit heel Nederland vielen in de prijzen. Daaronder KOKOTOKO uit de Oosterstraat in Groningen. De Dutch Retail Storytelling Award is dé prijs voor kledingwinkels die ‘het meest succesvol zijn in het toelichten van de achtergrond van de modemerken in de winkel’. Dat meldt de website www.textilia.nl

KOKOTOKO ging naar huis met maar liefst twee prijzen. Winnaar in de categorie ‘Women & Men Award’ én de Sustainable Leader Award. KOKOTOKO heeft met een hoge score op alle beoordelingspunten met recht gewonnen, aldus de jury.

Uit het rapport van de mysteryshopper: "De medewerker vroeg of de bezoeker duurzame kleding draagt en hier mogelijk in geïnteresseerd is. Op heel natuurlijke en enthousiaste wijze weet de medewerker het belang van duurzaamheid over te brengen. Het is duidelijk dat de winkel duurzaamheid belangrijk vindt; dit is goed vertaald naar de inrichting en stijl van de winkel, een mooi voorbeeld van sterke storytelling."

"Het plezier in het werk van de medewerkers straalt ervan af. Ik had van tevoren niet verwacht dat ik zo goed geholpen zou worden, ik kom hier zeker nog een keer terug! Ook ben ik redelijk enthousiast geworden over duurzame kleding door het goede verhaal van de medewerkster", aldus de jury.

Dutch Retail Storytelling Award
Zes jaar geleden werd de Storytelling Award geïntroduceerd als onderdeel van de Dutch Retail Experience Awards. Deze wordt uitgereikt aan de retailer die er het beste in slaagt om de kennis van de modemerken over te brengen aan de klant, als onderdeel van de customer experience in de fysieke winkels.

Organisator van de uitreiking van de awards is GoodBrandz 

Bron van dit bericht en meer informatie: Klik hier 

 

Foto boven: Facebookpagina KOKOTOKO

Gerelateerd Economie Duurzaamheid GCC
KOKOTOKO uit Groningen wint Retail Storytelling Award
KOKOTOKO uit Groningen wint Retail Storytelling Award