Economie Innovatie

23 OKTOBER 2019

Kunstmatige intelligentie (AI): een vloek of een zegen? Lezing van trendwatcher Jarno Duursma voor Groningen Digital Business Centre (GDBC)

Is kunstmatige intelligentie (AI) een vloek of een zegen? Op deze vraag gaat trendwatcher Jarno Duursma uitvoerig in tijdens het kennis- en netwerkevent van het Groningen Digital Business Centre (GDBC) op dinsdag 29 oktober (15:00-18:30 uur) in Groningen

Het thema van deze middag is “De relatie tussen kunstmatige intelligentie en menselijk ongemak”. Na de presentatie van Jarno Duursma vindt er een interactieve paneldiscussie plaats waarin u vragen kunt indienen bij ons panel dat bestaat uit: professor Jenny van Doorn, FEB-alumnus en digital consultant Frido van Driem, tech-ondernemer Domenique van der Niet en Jarno Duursma. Tot slot is er gelegenheid tot napraten tijdens de netwerkborrel en kunt u hier met eigen ogen de nieuwste AI-technieken aanschouwen.

Toegang is voor sponsoren van het GDBC gratis!
Niet-sponsoren betalen €15 pp.

Details


Wat: Kennis- & netwerkevent GDBC
Genodigden: digitale bedrijven in en buiten het netwerk van GDBC, wetenschappers, alumni economie en bedrijfskunde, studenten
Datum & tijd: dinsdag 29 oktober 2019 van 15:00 tot 18:30 uur (inclusief afsluitende borrel)
LocatieVan Swinderen Huys, Groningen centrum (de dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich bij de Ossenmarkt)

Gerelateerd Economie Innovatie Bedrijvenvereniging WEST
Kunstmatige intelligentie (AI): een vloek of een zegen? Lezing van  trendwatcher Jarno Duursma  voor  Groningen Digital Business Centre (GDBC)
Kunstmatige intelligentie (AI): een vloek of een zegen? Lezing van  trendwatcher Jarno Duursma  voor  Groningen Digital Business Centre (GDBC)