18 MEI 2015

KvK organiseert op 28 mei het eerste Online StartersEvent

Donderdag 28 mei van 10.00 uur tot 22.00 uur vindt het eerste Online StartersEvent van de Kamer van Koophandel plaats. Iedereen met plannen voor een eigen bedrijf kan vanaf de computer, tablet of smartphone deelnemen aan webinars, online presentaties en Hangouts.

Vragen kunnen direct per telefoon, chat of Twitter aan experts van de KvK worden gesteld. Het Online StartersEvent is gratis toegankelijk via kvk.nl/starten en biedt informatie en inspiratie aan startende ondernemers.Interactief en sociaal programma

 

Het Online StartersEvent start om 10.00 uur met het live webinar ‘Starten van een eigen bedrijf’, waarin stap voor stap alle onderwerpen worden besproken waar startende ondernemers mee te maken krijgen. De experts van de Kamer van Koophandel, Belastingdienst en ondernemers geven tips en delen hun ervaringen. Het webinar kan na afloop ook worden teruggekeken.


Op vijf momenten op de dag kunnen startende ondernemers hun vragen stellen aan experts via Hangouts on Air. Dit zijn live videogesprekken die uitgezonden worden op YouTube. De Hangouts gaan over de top 5 onderwerpen waar startende ondernemers vragen over hebben, zoals ondernemingsplan, klanten vinden en administratie.


Gedurende de hele dag zijn er video’s on demand te bekijken met tips en inspirerende voorbeelden van andere ondernemers. Zo zijn er filmpjes beschikbaar met de 10 stappen voor het starten van een eigen bedrijf en diverse online presentaties. Hierover kan direct contact worden opgenomen met een team van KvK-adviseurs dat, tot 22.00 uur, gereed zit om alle vragen van ondernemers te beantwoorden. Via chat, Twitter, Facebook, e-mail en telefoon.Meer informatie


Meer informatie over het programma is te vinden op www.kvk.nl/starten. Via deze pagina kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor het webinar en de Hangouts.


 

Gerelateerd
KvK organiseert op 28 mei het eerste Online StartersEvent
KvK organiseert op 28 mei het eerste Online StartersEvent