Innovatie

16 JANUARI 2015

KvK zoekt bedrijven voor MKB Innovatie Top 100

De Kamer van Koophandel is op zoek naar bedrijven voor de MKB Innovatie Top 100. Innovatieve bedrijven kunnen zich nog tot 28 februari kandidaat stellen voor de ranglijst. In de afgelopen negen jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB. Een van de pijlers van de Kamer van Koophandel is het vergroten van kansen van innovatieve ondernemers met groei ambitie.

Aan de ranglijst zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Een innovatie waarbij op het moment van inschrijving nog geen omzet is gerealiseerd, wordt niet voorgedragen voor een beoordeling. Uitsluitend bij de Kamer van Koophandel geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen zich nomineren. De nominaties worden beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is. Zij maken het verschil in de crisis en kunnen de economie aanjagen met vernieuwingen. De 100 bedrijven en hun innovaties worden medio juni 2015 bekend gemaakt.

Inschrijven voor de 10e editie van de MKB Innovatie Top 100 kan tot en met 28 februari 2015. De inschrijvingen worden op de website van MKB getoond op willekeurige, steeds wisselende, volgorde.

Inschrijven kan via deze link!

Gerelateerd Innovatie
KvK zoekt bedrijven voor MKB Innovatie Top 100
KvK zoekt bedrijven voor MKB Innovatie Top 100