Verenigingsnieuws

13 MAART 2018

Leden Groningen City Club: Logo of advertentie op ledscherm tijdens Bloemenjaarmarkt

Tijdens de Bloemenjaarmarkt - vrijdag 30 maart – is het ongekend druk op Grote Markt, Vismarkt en de rest van de binnenstad. De Groningen City Club komt met een aanbod aan haar leden om zichtbaar te worden bij veel bezoekers. Zij kunnen hun logo of advertentie gratis laten plaatsen op het led-scherm.

‘Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor onze leden om kosteloos een aanbieding, logo of advertentie van uw bedrijf op het led-scherm op de Bloemenjaarmarkt te krijgen. Het scherm is 3 hoog x 4,5 breed’, zo meldt de Groningen City Club.

De City Club roept haar leden, die gebruik willen maken van het aanbod op, het te plaatsen advertentiemateriaal op een zo hoog mogelijke resolutie ontvangen. Dat mag in JPG, Ai of als het niet anders kan pdf. De City Club het graag uiterlijk dinsdag 28 maart binnen krijgen.

Meer informatie: info@groningencityclub.nl

Bloemenmarkt
Op de laatste vrijdag voor Pasen, dit jaar op vrijdag 30 maart, wordt de binnenstad van Groningen traditioneel omgetoverd tot de grootste bloemen- en plantenmarkt van Noord-Nederland. 

De Bloemenjaarmarkt – ‘Bloemetjesmarkt’ in de volksmond  – bestaat uit meer dan honderd kramen, verspreid over de binnenstad van Groningen. Verse snijbloemen, grote en kleine kamerplanten, bloembollen en zaaigoed, tuin- en kuipplanten, gereedschap en toebehoren: vrijwel alles is er te vinden. Er zijn kramen en activiteiten in de Oude Ebbingestraat, op de Grote markt, het Waagplein, de Vismarkt en het A-Kerkhof.

De Bloemenjaarmarkt trekt jaarlijks zo’n honderdduizend bezoekers, zowel uit Nederland als Duitsland.

 

Gerelateerd Verenigingsnieuws GCC
Leden Groningen City Club: Logo of advertentie op ledscherm tijdens Bloemenjaarmarkt
Leden Groningen City Club: Logo of advertentie op ledscherm tijdens Bloemenjaarmarkt