Verenigingsnieuws

28 FEBRUARI 2019

Leisure Academy: bijeenkomst voor ondernemers in toeristische branche ( 7 maart)

Ondernemers in de toeristische branche zijn van harte welkom bij een informatieve en inspirerende bijeenkomst van de Leisure Academy, een initiatief van de Groningen City Club. De Leisure Academy houdt komende donderdag 7 maart een bijeenkomst in de locatie Rietland, Oosterseweg 62, Zuidwolde (Gr.). (Zie foto boven). ‘Groningen als bestemming 2030 Welke route kiest u?’, is het thema van de bijeenkomst, die ook een netwerkfunctie heeft voor deze voor de Groningse economie veelbelovende sector.

De vrijetijdseconomie is booming en ook Groningen gaat goed. Op allerlei fronten zijn ondernemers, verenigingen en overheden hard aan het werk om van Groningen de mooiste stad en provincie te maken. 

De initiatiefnemers van de Leisure Academy Groningen en Toeristisch Groningen organiseren op donderdag 7 maart een interactieve sessie voor ondernemers en medewerkers actief of geïnteresseerd in de toeristische branche.
 
Ze nemen u mee in de plannen van ondernemers die het voortouw hebben genomen om in de komende jaren maar liefst 9 themaroutes te ontwikkelen. Wat zijn hun ideeën en wat betekent dit voor de toekomst van het toerisme in Groningen? Ook staan ze stil bij de verwachte verdubbeling van bezoekersaantallen in 2030 en geeft NBTC een inkijkje in het perspectief “Bestemming Nederland 2030” en de mogelijkheden die dit landelijk, maar ook voor ons als Groningers kan bieden.

De initiatiefnemers willen met u in gesprek over de wijze waarop ondernemers kunnen aansluiten op actuele thema’s zoals de herontwikkeling van het culturele erfgoed of de aansluiting op grotere events. Entertainmentbureau 4PM vertelt alles over hun plannen rondom een groot popfestival aankomende zomer in Groningen en wil graag met u in overleg over mogelijke vormen van samenwerking.

'Waar liggen kansen en mogelijkheden, welke rol pakt u als ondernemer en hoe kunnen we samen komen tot een duidelijke visie op toerisme? Het belooft een informatieve, inspirerende en vooral praktische bijeenkomst te worden, waar uw input van groot belang is! Want, een gouden toekomst maken we samen.', aldus de Leisure Academy.

Programma


10.30 uur: Inloop
11.00 uur: Welkom door dagvoorzitter
11.05 uur: Toelichting 9 themaroutes
11.50 uur: Patrick Brouns, gedeputeerde provincie Groningen
12.00 uur: NBTC - Bestemming Nederland 2030
12.25 uur: Interactie en discussie aan de hand van thema's
12.55 uur: Afronding 
13.00 uur: Einde

Locatie
Rietland, Oosterseweg 62, Zuidwolde (Gr.)

Tijdens de bijeenkomst wordt gezorgd voor een hapje (lunch) en drankje.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Gerelateerd Verenigingsnieuws GCC
Leisure Academy: bijeenkomst voor ondernemers in toeristische branche ( 7 maart)
Leisure Academy: bijeenkomst voor ondernemers in toeristische branche ( 7 maart)