Economie Vandaag in het nieuws

30 JANUARI 2019

Lianne de Haan genomineerd voor titel 'Beste schoonheidsspecialiste van het jaar'

Lianne de Haan, die nog geen jaar geleden haar schoonheidssalon Boudoir City-Spa opende aan de Carolieweg 26, is genomineerd voor de Beauty Awards in de categorie “Beste schoonheidsspecialiste van het jaar”.

Een Beauty Award is de hoogst haalbare onderscheiding in de beauty branche, waarbij een vakjury iedere deelnemer beoordeelt op uiteenlopende aspecten als missie, visie, vakinhoudelijke kennis, personeelsbeleid en PR en marketing. Het betreft een vakprijs voor schoonheidsspecialisten, georganiseerd door Beauty Trade Professionals.

Lianne de Haan startte haar salon amper zeven maanden geleden samen met Jill Flokstra en is nu dus al genomineerd voor een award, iets waar de oprichters - Lianne en haar compagnon Jill Flokstra - bij de opening op 1 juni 2018 alleen maar van konden dromen.

Om deel te mogen nemen moest elke deelnemer voor de deadline een aantal vragen uitwerken. Deze vragen hadden betrekking op vakinhoudelijke kennis, ondernemerschap en toekomstvisie.

Vervolgens beoordeelt een deskundige, onafhankelijke jury de ingezonden stukken, dit in combinatie met de bevindingen van een mystery guest, resulterend in een toplijst van genomineerden, waaronder dus ook Lianne. Afgelopen week had Lianne een persoonlijk gesprek met de vakjury. Tijdens dit gesprek moest zij de jury overtuigen van haar onderscheidend vermogen. 

Lianne: ‘Het zou echt zó’n eer zijn om deze prijs op 14 april in ontvangst te mogen nemen! Jarenlang heb ik mijn kennis opgedaan in loondienst. Nu ik alles zelf, samen met vriendin/compagnon Jill, in eigen handen heb, geeft dit mij zoveel voldoening. Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats!’

Meer informatie over de prijs: klik hier

 

 

Gerelateerd Economie Vandaag in het nieuws GCC
Lianne de Haan genomineerd voor titel  'Beste schoonheidsspecialiste van het jaar'
Lianne de Haan genomineerd voor titel  'Beste schoonheidsspecialiste van het jaar'