Innovatie

14 FEBRUARI 2019

Lidl opent nieuwe winkel aan de Rijksweg in Groningen

Supermarktketen Lidl opent op woensdag 20 februari een nieuwe winkel aan de Rijksweg in Groningen. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen. De winkel is zeven dagen per week open voor klanten uit Groningen en omstreken. De winkel in Groningen is één van de eerste supermarkten in Nederland waar geen sigaretten en tabak wordt verkocht.

De nieuwe winkel beschikt over een veelzijdig assortiment van dagverse- en duurzame producten. De warme bakkerij zorgt iedere dag voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Parkeren is mogelijk op één van vele parkeerplaatsen.

 "Klanten kunnen voor een volledig assortiment en veel winkelcomfort bij ons terecht. Samen met mijn team nodig ik iedereen van harte uit om onze nieuwe winkel te bezoeken", aldus supermarktmanager Wouter.

Maak kennis met ..

Dinsdagavond 19 februari, voorafgaand aan de opening, vindt er een kennismakingsavond plaats tussen 19.00 en 20.30 uur. Tijdens deze avond kunnen onder meer de buurtbewoners alvast kennis maken met dit filiaal, het assortiment en het team van deze winkel.

Milieuvriendelijk en energiezuinig filiaal

Als duurzame organisatie investeert Lidl continue in duurzame producten. Denk aan biologische groente en fruit, bewuste vis en minder verspilling. De winkel in Groningen is één van de eerste supermarkten in Nederland waar geen sigaretten en tabak wordt verkocht.

De gehele winkel is op duurzame wijze gebouwd en heeft geen aardgasaansluiting. Er wordt gebruik gemaakt van elektrische warmtepompen, wat bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot. Klanten kunnen tijdens het winkelen hun elektrische auto opladen aan één van de laadpunten.


Adres
Rijksweg 129B, 9731 AH Groningen

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag                08.00 – 21.00 uur
Zondag                                12.00 – 18.00 uur
 

 

Gerelateerd Innovatie VBNO
Lidl opent nieuwe winkel aan de Rijksweg in Groningen
Lidl opent nieuwe winkel aan de Rijksweg in Groningen