10 APRIL 2019

Little Lovely Living Astraat sluit haar deuren

De winkel van A Little Lovely Living, aan de Astraat 16, sluit op 12 mei de deuren. Het moederbedrijf, het Groningse A Little Lovely Company, heeft besloten zich alleen nog maar te focussen op haar activiteiten als groothandel en het ondersteunen van resellers, wereldwijd.

De winkel in de Astraat opende in 2016 de deuren. De originele lovely collecties, maar vooral ook de over-the-top milkshakes en uitbundige ijsjes bleken al gauw een echte publiekstrekker. De populariteit, die ook zichtbaar is op social media, leverde bezoekers op vanuit het gehele land en zelfs daarbuiten.

Volgens Judith de Ruijter, één van de oprichtsters van A Little Lovely Company, heeft de retail het zwaar, met name in de EU. “De beleving en het onderscheidende vermogen is tegenwoordig essentieel, zeker voor fysieke winkels. Hierin kunnen wij als groothandel, maar zeker als sterk belevingsmerk, onze resellers enorm ondersteunen.” Een eigen fysieke winkel past dan ook niet meer binnen de groeistrategie van A Little Lovely Company, zegt ze.

Dit jaar zal A Little Lovely Company zich vooral richten op het ontwikkelen van nieuwe collecties, maar ook op intensief contact met de resellers en in service en marketing, aldus De Ruijter. “Hiermee willen we de focus voor 100% op A Little Lovely Company als groothandel leggen.”

Cadeaukaarten zijn in te wisselen tot en met 12 mei.

Gerelateerd
Little Lovely Living Astraat sluit haar deuren
Little Lovely Living Astraat sluit haar deuren