25 NOVEMBER 2014

Lof voor scheidend voorzitter Bert Jan Hakvoort Groningen City Club

“Bert-Jan Hakvoort heeft gezorgd dat er een band is ontstaan tussen Groningse ondernemers en het onderwijs. Hij heeft de banden aangehaald met het Noorderpoort- en Alfacollege, maar ook met de Hanzehogeschool. Dat is heel knap gedaan.’ Dat zei maandagavond waarnemend voorzitter Eric Bos van de Groningen city Club. Hij sprak tijdens een bijeenkomst in de Watertoren waar officieel afscheid werd genomen van Bert Jan Hakvoort.

Hakvoort is zevenenhalf jaar voorzitter geweest van de Groningen city Club. Volgens Eric Bos  stond Hakvoort ruim zeven jaar geleden voor de moeilijke taak om Theo Venema – “mr. Groningen “ – op te volgen, maar is hij daar uitstekend in geslaagd, al heeft hij zijn eigen invulling aan de functie gegeven.

 

Hakvoort nam afscheid omdat hij het voorzitterschap van de GCC niet meer kon combineren met een bedrijf in projectontwikkeling en consultancy, waarmee hij het zeer druk heeft gekregen.

 

Volgens Eric Bos behoort het ook tot de verdiensten van Hakvoort dat hij aan de wieg stond van het Fons Ondernemend Groningen, een fonds waarmee tal van voor Groningse ondernemers belangrijke zaken uit kunnen worden gefinancierd

Gerelateerd
Lof voor scheidend voorzitter Bert Jan Hakvoort Groningen City Club
Lof voor scheidend voorzitter Bert Jan Hakvoort Groningen City Club