Verenigingsnieuws

31 OKTOBER 2014

Lunchbijeenkomst voor ondernemers over Masterplan Zernike Campus

Parkmanagement Zernike Campus Groningen nodigt ondernemers en/of vastgoedeigenaren op Zernike Campus Groningen uit voor een lunchbijeenkomst op 6 november aanstaande.

Tijdens deze lunchbijeenkomst worden de aanwezigen geïnformeerd over de stand van zaken rondom het Masterplan Zernike Campus en over de ontwikkelingen rondom geothermie op de Zernike Campus. Er zullen presentaties worden gegeven door Martin Biewenga van West 8 Urban Design & Landscape Architecture en door een vertegenwoordiger van Warmtestad BV.

Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De lunchbijeenkomst op 6 november vindt plaats van 12.00 tot 13.30 uur in ruimte T905 van de Van OlstToren van de Hanzehogeschool Groningen, Zernikeplein 7 ( 9e verdieping, parkeren op parkeerterrein P3).

Bij interesse graag in verband met de catering, uiterlijk maandag 3 november a.s. voor 15:00 uur uw aanmelding doorgeven. Dit kan door een mail te sturen aan Jolanda de Jong (Projectondersteuner Projecten en Innovatie, Hanzehogeschool Groningen) via j.de.jong-uchtman@pl.hanze.nl

 

Gerelateerd Verenigingsnieuws Bedrijvenvereniging WEST
Lunchbijeenkomst voor ondernemers over Masterplan Zernike Campus
Lunchbijeenkomst voor ondernemers over Masterplan Zernike Campus