09 MEI 2019

Maandag 13 mei: Algemene Ledenvergadering (ALV) Zuidoost in FC Groningen-stadion

Aanstaande maandag 13 mei organiseert de Bedrijvenvereniging Zuidoost haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). En wel in een bijzondere locatie:  in het Hitachi Capital Mobility Stadion, vanaf 16.30 uur. Met als speciale gasten: wethouder Paul de Rook en tech savvy consultant Nynke Jongstra van Bossers & Cnossen.

Voor de leden-bezoekers staat er een maaltijd voor klaar, en is er voldoende gelegenheid om medeleden te ontmoeten tijdens deze bijeenkomst. 

Economische plannen nieuwe college
Wethouder Paul de Rook van Economische Zaken zal een toelichting geven op de economische plannen van het nieuwe college. Uiteraard is er gelegenheid je vragen te stellen.

Tech savvy
Nynke Jongstra, Tech-savvy consultant van Bossers & Cnossen zal vertellen wat 'tech savvy' inhoudt. Nynke: "Technologische veranderingen, duurzame inzetbaarheid en digitale geletterdheid. Hele belangrijke thema's, maar iets wat er vaak een beetje bij in schiet. Herkenbaar? Want waar vind je de tijd om je te verdiepen in nieuwe software?

Vanuit Bossers & Cnossen iseen programma opgezet wat deze drie thema's behandelt en jou en je bedrijf helpt keuzes te maken voor de toekomst. Tijdens een korte presentatie zullen ze je uitleggen wat tech-savvy nou precies inhoudt, hoe het voor jou van belang kan zijn, en welke keuzes je hier in kan maken."

Programma
16.30 uur  Inloop 
16.45 uur  ALV
17.45 uur  Korte pauze
17.55 uur  Nynke Jongstra (Bossers & Cnossen) over Tech-savvy
18.10 uur  Paul de Rook over economische plannen nieuw college
18.30 uur  Borrel en aansluitend dinerbuffet
19.30 uur  Einde programma

Meer informatie: klik hier.

Gerelateerd
Maandag 13 mei: Algemene Ledenvergadering (ALV) Zuidoost in FC Groningen-stadion
Maandag 13 mei: Algemene Ledenvergadering (ALV) Zuidoost in FC Groningen-stadion