Economie

01 NOVEMBER 2019

Makelaars van Damsterdiep naar Suikerterrein

‘Partners in wonen’ verruilt het centrum van Groningen voor het innovatieve Suikerterrein. Hiermee verlaat het full service makelaarskantoor haar karakteristieke pand aan het Damsterdiep en vestigt zich in de kantoorruimte onder het Citylab hotel, wat inmiddels al vol in bedrijf is.

Het nieuwe kantoor is volledig opgebouwd uit recyclede containers. Vanaf volgende week kan iedereen er terecht voor aan- en verkoop van woningen, nieuwbouw, hypotheekadvies, maar ook verhuur & beheer.  

Tom Fransen namens Boekholt & partners: ‘We zijn klaar voor de toekomst en daarom past het Suikerterrein perfect bij ons’. ‘Onze nieuwe locatie is niet alleen uniek, maar ook duurzaam en gasloos’. 

Boekholt & partners vormt sinds medio 2017 samen met ben-s.nl en Scherp Financieel advies de Partners in wonen. Het alles onder 1 dak concept geeft kopers/verkopers van woningen het gevoel geen ‘nummertje’ te zijn. Met eigen contactpersonen binnen elke entiteit zijn de lijntjes kort en is de communicatie goed. Het geeft een leuke dynamiek ook. 

Het Suikerterrein heeft de toekomst
De keuze voor het containerkantoor op het voormalige suikerunieterrein is makkelijk uit te leggen. In 2008 sloot de Suiker Unie weliswaar de deuren van haar fabriek, maar het immense terrein blijft indrukwekkend. Het Suikerterrein is een bruisend gebied  waar steeds meer innovatieve bedrijven, en maatschappelijke organisaties zich vestigen.

Uniek woon – en werkgebied
Vlakbij het oudste gebouw, wat nog altijd fier overeind staat, verrijst over niet al te lange tijd de nieuwe woonwijk De Kreken. Het wordt de eerste wijk die voldoet aan de principes van de toekomst: klimaat- en energieneutraal, energieopwekkend, groen, maar ook een samensmelting van wonen en werken. Dit past helemaal bij het nieuwe ‘groene’ kantoor van Partners in wonen, waar zelfs laadpalen voor elektrische auto’s voor de deur komen. 

Het full service makelaarskantoor opent maandag 11 november 2019 haar duurzame deuren. 

 

Gerelateerd Economie Bedrijvenvereniging WEST GCC
Makelaars van Damsterdiep naar Suikerterrein
Makelaars van Damsterdiep naar Suikerterrein