05 DECEMBER 2014

Marc Winters (Martiniplaza) wordt directeur Infoversum

Het bestuur van de Stichting Infoversum heeft per 1 januari 2015 Marc Winters benoemd tot algemeen directeur van het Infoversum.

Winters wordt belast met het algemeen en commercieel management van de organisatie en zal o.a. de marketing van zowel de publieke shows als de zakelijke verhuur verder ontwikkelen. Hij zal samenwerken met de operationele planetarium-directeur Shawn Laatsch, die onveranderd verantwoordelijk blijft voor de programmering, de techniek, het gebouw en de vormgeving van inhoudelijke concepten van het Infoversum.

Winters werkte de afgelopen jaren als manager business development bij Martiniplaza te Groningen, waardoor hij zeer vertrouwd is geraakt met de (zakelijke) evenementenmarkt en een relevant netwerk heeft opgebouwd in Noord Nederland.

Marc Winters: "hét unieke van het Infoversum is dat nergens het verschil met een 'live' ervaring zo wordt verkleind als in deze innovatieve ruimte. Alsof je er middenin zit"

Het Bestuur is ook heel verheugd over deze ontwikkeling, voorzitter Edwin Valentijn: “we zijn heel blij met deze uitbreiding van ons team welke goed past bij de enorme belangstelling voor zakelijke en speciale evenementen en bij een verdere ontwikkeling van onze publieke shows”.

Het Infoversum te Groningen is het enige digitale Full Dome 3D theater in Nederland, waarvan er 20 wereldwijd bestaan.

Gerelateerd
Marc Winters (Martiniplaza) wordt directeur  Infoversum
Marc Winters (Martiniplaza) wordt directeur  Infoversum