Economie Innovatie

23 JULI 2019

Masterclass Groninger Ondernemers Academy: Meer doen met Social Media (gratis!)

Groningse ondernemers krijgen in september een unieke mogelijkheid om hun kennis over de effectieve inzet van sociale media voor hun bedrijf te vergroten. Normaliter hangen er stevige prijskaartjes aan dergelijke cursussen, maar Groningse ondernemers kunnen deze cursus, die dinsdag 10 september wordt gehouden in Martiniplaza, gratis volgen.  Maar aanmelding is dan wel noodzakelijk.

Wilt u weten hoe bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn en Facebook op een effectieve manier ingezet kunnen worden?

Deze Social Media training, verzorgd door Corrie Heslinga van Business Steps 4 Ondernemers, biedt verschillende inzichten en mogelijkheden om Social Media in de praktijk in te zetten. Het uitgangspunt van deze avond is om de zakelijke mogelijkheden van LinkedIn, Facebook en Twitter te bespreken. Er wordt gekeken hoe Social Media kan bijdragen aan de communicatie, marketing, PR en promotie van de diensten van jou als ondernemer naar de markt toe.

Tevens komen het opzetten van een plan van aanpak, het inzetten van Social Media om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten en een aantal do's en don'ts aan bod. Om ervoor te zorgen dat het in de praktijk realiseerbaar en functioneel blijft, wordt er ook aandacht besteed aan content en time management.

De training is dusdanig opgezet dat er voldoende tijd is om interactief in te kunnen spelen op de vragen die naar voren komen. Deelname aan deze Social Media training is kosteloos en aanmelden is noodzakelijk via de website.

Locatie: Martiniplaza Leonardspringerlaan 2 Groningen

Programma: 18.15 - 18.45 uur •  inloop met broodjes 18.45 - 20.45 uur • aanvang training 20.45 uur •   afsluiting met borrel

Gerelateerd Economie Innovatie Bedrijvenvereniging WEST
Masterclass Groninger Ondernemers Academy: Meer doen met Social Media (gratis!)
Masterclass Groninger Ondernemers Academy: Meer doen met Social Media (gratis!)