10 AUGUSTUS 2017

MKB Noord en VNO NCW Noord presenteren noordelijke innovaties in Den Haag

Wat goed is, dat moeten wij Groningers en andere Noorderlingen vaker en beter tonen en onder de aandacht brengen. Dat vinden ook MKB Noord en VNO NCW Noord. Beide werkgeversorganisaties gaan daarom meewerken aan een evenement op 18 september in Den Haag om Groningse, Friese en Drentse innovaties op de radar te krijgen bij de Kamerleden en de pers.

Innovatieve ondernemers uit Drenthe, Fryslân en Groningen presenteren er hun vondsten op het gebied van healthy ageing, landbouw, energie en digitalisering die relevant zijn voor heel Nederland.

‘In het Noorden barst het van de innovatieve bedrijven, projecten en ideeën. Er is volop ruimte om te ondernemen, in letterlijke en figuurlijke zin. Kennis en arbeidskracht zijn voor handen en de lijnen tussen ondernemers, kennisinstellingen en overheden zijn kort. En werken over grenzen? Daar draaien we onze hand niet voor om’, schrijven MKB Noord en VNO NCW Noord.
 
MKB Noord en VNO NCW Noord zijn trots op onze ‘prachtige’ regio. ‘Daarom hebben we besloten onze medewerking te verlenen aan 'Het Noordelijk Event', georganiseerd door de provincie Drenthe. Tijdens dit event zetten we de deur wagenwijd open voor bedrijven en talent in heel Noord Nederland.

Bent u als lezer nieuwsgierig naar noordelijke innovaties en wilt u ook in gesprek komen met ondernemers die nu al landelijk en wereldwijd het verschil maken? Kom langs op maandag 18 september, van 15.30 tot 18.00 uur, in Nieuwspoort in Den Haag. Meldt u zich nu aan.
 
 

Gerelateerd
MKB Noord en VNO NCW Noord presenteren noordelijke innovaties in Den Haag
MKB Noord en VNO NCW Noord presenteren noordelijke innovaties in Den Haag