Economie

18 MAART 2016

MKB ondernemersavond 20 april in Groningen met trendwatcher Gerda Jonker

Woensdag 20 april organiseren MKB Nederland Noord met steun van de gemeente Groningen en het  Werkgevers Servicepunt een  MKB Ondernemersavond in congrescentrum Hanze Plaza, aan de Protonstraat 16. Het betreft de eerste ondernemersavond van 2016.

In de loop van het jaar volgen nog meer bijeenkomsten, die telkens gekoppeld worden aan één of meerdere actuele trends & ontwikkelingen. De organisatoren staan tijdens deze bijeenkomsten uitgebreid stil bij de kansen en mogelijkheden die er voor ondernemers zijn. Inspirerende sprekers zullen dan de revue passeren en er is volop ruimte om te netwerken.


Woensdag 20 april trapt de organisatie af met Trendwatcher Gerda Jonker, docent Trends & Marketing en Creatieve Onderzoekstechnieken aan de opleiding Human Technology. .Zij houdt een inleiding over het thema: 'Vervagende grenzen; een nieuwe toekomst'

 
De invloed van trends en ontwikkelingen hebben een grotere invloed op ons dagelijks leven dan we wel eens willen toegeven. Daarnaast worden deze invloeden zichtbaar in ons werk en de keuzes die we maken. Soms doen we er ons voordeel mee en soms wekt het weerstand op want we stellen ons steeds maar weer de vraag: waarom moeten we steeds veranderen om ons hoofd boven water te houden?

In deze lezing zullen de invloeden van trends op onze de beleving centraal staan en worden geïllustreerd aan de hand van voorbeelden en foto’s. Door middel van inzicht in de relatie tussen maatschappelijke -, consumenten- , markttrends en economisering,  kunnen we er ons voordeel mee doen. 

Gerda Jonker analyseert trends, bouwt consumentenscenario’s en ontwikkelt methodes om onderzoek te doen naar de latente behoefte van mensen.          

 

Aanmelden: klik hier
 

Gerelateerd Economie
MKB ondernemersavond 20 april in Groningen met trendwatcher Gerda Jonker
MKB ondernemersavond 20 april in Groningen met trendwatcher Gerda Jonker