28 OKTOBER 2014

MKB Ondernemersavond: komende woensdag, tien bronnen van inspiratie

Gedeputeerde Yvonne van Mastrigt van economische zaken van de provincie Groningen opent woensdagavond 29 oktober de reguliere MKB Ondernemersavond. Deze wordt gehouden in Hanzeplaza in de Protonstraat 16 te Groningen.

Doel van de avond is om de bezoekers volop inspiratie te bieden, dankzij tien verhalen van evenzovele opmerkelijke ondernemers. Na de opening door de gedeputeerde zullen de sprekers met een lach worden geïntroduceerd door de altijd vrolijke en humoristische Neeltje van den Brand, bekend van ToNeeltje. Zij zal de avond in goede banen leiden.

Gedurende de avond zullen er tien sprekers in tien minuten per spreker hun visie en verhaal vertellen, ieder vanuit een verschillende achtergrond. Iedere spreker vertelt vanuit zijn of haar perspectief een boeiend en inspirerend verhaal. Dit willen ze graag met u delen. Luister naar deze verhalen en leer op een andere manier naar zaken  te kijken, zodat u weer een paar stappen voorwaarts kunt maken in de ontwikkeling van u en uw bedrijf.

De namen van de sprekers worden niet gepubliceerd vooraf, maar de organisatie wil u alvast mededelen dat ze erg de moeite waard zijn om naar te luisteren.

Mee informatie en aanmelden: http://www.mkbondernemersavond.nl.

Gerelateerd
MKB Ondernemersavond: komende woensdag, tien bronnen van inspiratie
MKB Ondernemersavond: komende woensdag, tien bronnen van inspiratie