06 APRIL 2016

V&D-pand Grote Markt wordt waarschijnlijk Topshelf megastore

Het pand van V&D in Groningen heeft mogelijk een nieuwe huurder: Topshelf. Dat is een sportkleding – en modewinkelketen. De eigenaresse van dit concern, Inge van Kemenade, voert momenteel besprekingen met de eigenaar van het pand van V&D aan de Grote Markt. Als de partijen er uitkomen kan de vestiging van Topshelf in Groningen per 1 oktober aanstaande open.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden woensdag. Topshelf heeft vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Leerdam, Beuningen en Haarlemmermeer. In het Noorden heeft het concern nog geen vestiging, en vandaar dat Topshelf geïnteresseerd is in het pand aan de Grote Markt.

Topshelf werd opgericht in 1996, is een Nederlands bedrijf en verkoopt onder meer (sport)modeartikelen. Indien het pand aan de grote markt een Topshelf-megastore wordt, zullen er ook onder meer schoolspullen, reisbenodigdheden en parfums verkocht gaan worden.

Het bedrijf denkt 80 tot 100 mensen in Groningen aan te kunnen stellen, en wil in eerste instantie werven onder oud V&D-medewerkers.

 

Gerelateerd
V&D-pand Grote Markt wordt waarschijnlijk Topshelf megastore
V&D-pand Grote Markt wordt waarschijnlijk Topshelf megastore