24 MAART 2015

Nederlands modemerk Costes opent boutique in Groningen

Het Nederlandse modemerk Costes opent donderdag 2 april haar 19e vestiging in de binnenstad van Groningen.

Costes heeft internationaal geïnspireerde kleding voor de moderne, modebewuste vrouw. Het merk heeft een stijlvolle collectie met verschillende lijnen, aangevuld met accessoires, schoenen en tijdloze basics. De kleding wordt gepresenteerd in een warme boutique-sfeer. De vestiging in Groningen komt in de Herestraat 69.

Costes speelt met haar winkels en collectie in op de huidige vraag van de Nederlandse en modebewuste vrouw die kwaliteit en service waardeert, aldus een woordvoerder.

In de toegankelijke boutique sfeer zijn de onderscheidende collecties van Costes te vinden, zoals; City Chic, Rebel Luxe, Uptown Glam en Casual Mix. 

In het interieur van de boutiques zie je de verfijnde afwerking terug in het gebruik van verschillende mooie materialen en de presentatie van de collectie, aldus het bedrijf in een persbericht.

De eerste boutique opende in augustus 2013 aan de Oudegracht in Utrecht en inmiddels zijn er na de opening van Groningen 19 boutiques door het hele land, onder andere in Amsterdam, Den Haag, Arnhem en Maastricht.

 

Gerelateerd
Nederlands modemerk Costes opent boutique in Groningen
Nederlands modemerk Costes opent boutique in Groningen