07 APRIL 2015

Nieuw in MartiniPlaza: Future Talent Experience

Vrijdag 10 april gaat vanaf 9.00 uur een nieuw tweedaags belevenisevenement van start in MartiniPlaza Groningen: het Future Talent Experience (FTE). Het ontdekken en benutten van talent staat hierbij centraal. 

Doel van het evenement is het vergemakkelijken van keuzes, met name bij jongeren (denk aan profielkeuze, studiekeuze en beroepskeuze).

De allereerste editie van FTE is op vrijdag 10 en zaterdag 11 april gratis toegankelijk, van 09.00 tot 18.00 uur.

Er zijn 22 exposanten aanwezig; in totaal gaat het om ruim 30 verschillende bedrijven en organisaties. Zij laten de bezoekers op een interactieve manier zien, doen en beleven.

Ook zijn er beide dagen diverse Kennissessies voor volwassenen en allerlei Junior Colleges voor jongeren. De productie van het event is gerealiseerd door Smart Camels uit Groningen.

Speciaal voor dit nieuwe evenement is de FTE-test ‘Check Your Talent’ ontwikkeld, door Parantion uit Deventer. Hiermee kunnen bezoekers aangeven waar ze goed in waren, wat ze leuk vonden en waar ze misschien hun werk van willen maken.

Een publiekstrekker belooft de Knikkerbaan Challenge te worden. Bij deze speciale opstelling is de uitdaging (challenge) dat een ‘knikker’ zo langzaam mogelijk van boven naar beneden valt.  Het team dat de langzaamste tijd neerzet, wint een I-pad.

Na afloop van FTE gaat de Knikkerbaan permanent naar De Magneet van de Hanzehogeschool.

De NDC Mediagroep is mediapartner van de organiserende Stichting. Alle bijzonderheden over het nieuwe initiatief staan ook op de website www.futuretalentexperience.nl 

Gerelateerd
Nieuw in MartiniPlaza: Future Talent Experience
Nieuw in MartiniPlaza: Future Talent Experience