Leefbaarheid

06 OKTOBER 2014

Nieuwe brasserie haalt 55.000 euro bij elkaar via crowdfunding

De nieuwe Brasserie Midi heeft binnen twee maanden 55.000 euro binnengehaald via crowdfunding. Daarmee kan de brasserie al op korte termijn de deuren van hun nieuwe horecazaak in de Folkingestraat openen.

De brasserie wilde via crowdaboutnow.nl - een vooraanstaand crowdfundingsplatform - een investering van 55.000 euro bij elkaar halen en dat is gelukt. Bij crowdfunding kunnen particulieren en investeerders een klein bedrag investeren in een nieuw product of project.

Brasserie Midi is ontstaan uit een passie voor goed eten en drinken, perfecte gastvrijheid en uitdagende vormgeving. De brasserie heeft een authentieke kaart, gebaseerd op de driehoek Frankrijk, Italië en Spanje, maar gepresenteerd  met een vernieuwende, eigentijdse twist. De gerechten, wijnen, koffie en andere dranken komen uit de drie Mediterraanse landen.

Het interieur wordt volgens de nieuwe eigenaar verre van standaard. Het is een combinatie van klassiek en vintage in een nieuw en strak design. Bijzonder is dat elke drie maanden er nieuwe kunst van jonge kunstenaars aan de wanden worden gehangen.

De komende twee weken wordt er nog hard gewerkt in de Folkingestraat  op nummer 42 om alles tot een prachtig geheel te maken. Op dinsdag 21 oktober gaat Midi open.

Gerelateerd Leefbaarheid
Nieuwe brasserie haalt 55.000 euro bij elkaar via crowdfunding
Nieuwe brasserie haalt 55.000 euro bij elkaar via crowdfunding