Verenigingsnieuws Economie Leefbaarheid

25 APRIL 2019

Nieuwe cursus Duits voor medewerkers Groningse winkels en bedrijven

Medewerkers van bedrijven in Groningen die regelmatig Duitse klanten krijgen kunnen deelnemen aan een nieuwe cursus Duits van de Groninger Ondernemers Academy. Vanaf 8 mei organiseert deze Academy op verzoek van Groningen City Club, Bedrijvenvereniging West en Koninklijke Horeca Nederland een nieuwe (gratis!) cursus Duits. Daar leren de medewerkers hoe ze de Duitse clientèle in hun eigen taal op correcte wijze te woord kunnen staan.

De cursus wordt gegeven in het gebouw van Noorderpoort, locatie Bouma Boulevard 113, en bestaat uit vijf lessen. Behalve op woensdag 8 mei zijn er nog lessen op 29 mei, 5 juni, 19 juni en 3 juli.

Het betreft een zeer praktische cursus die er op is gericht om medewerkers tijdens hun verkoop-activiteiten de klanten netjes te woord te staan. Duitsers vormen de grootste groep buitenlandse toeristen in Groningen.

De eerste bijeenkomst is woensdag 8 mei ’s avonds vanaf half zeven. Er is nog ene beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus belangstellenden worden gevraagd zo snel mogelijk te reageren. Per bedrijf zijn maximaal twee personen welkom bij de cursus.

Aanmelden
Aanmelden en meer info: www.groningerondernemersacademy.nl

 

 

 

 

Gerelateerd Verenigingsnieuws Economie Leefbaarheid Bedrijvenvereniging WEST GCC
Nieuwe cursus Duits voor medewerkers Groningse winkels en bedrijven
Nieuwe cursus Duits voor medewerkers Groningse winkels en bedrijven