Bereikbaarheid

16 APRIL 2019

Nieuwe krant Groningen Bereikbaar: van Helperzoomtunnel tot wegwerkzaamheden

Deze week wordt de nieuwe krant van Groningen Bereikbaar huis-aan-huis bezorgd en bij bedrijven in de stad afgeleverd. Het eerste exemplaar is dinsdagochtend overhandigd door directeur Wilko Huyink van samenwerkingsorganisatie Groningen Bereikbaar aan wethouder Philip Broeksma van de gemeente Groningen, tevens voorzitter van de stuurgroep Groningen Bereikbaar. In de krant staat informatie over werkzaamheden aan weg en spoor en maatregelen, acties en tips voor een bereikbare stad.

"Over de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg en het plaatsen van de Helperzoomtunnel valt natuurlijk veel te vertellen. Maar ook andere onderwerpen komen aan bod, zoals acties die op stapel staan om bezoekers aan de stad extra gastvrij te onthalen", aldus Broeksma over de inhoud van de krant.

De wethouder heeft een stapel kranten afgeleverd bij het informatiecentrum 'Groningen Vernieuwt' op de Grote Markt. In dit informatiecentrum, in een tijdelijk gebouw samen met de VVV, krijgen bezoekers informatie over grote bouwprojecten in Groningen. Iedereen kan hier een gratis exemplaar van de Groningen Bereikbaar-krant afhalen.

Gezamenlijk belang
De veertiende editie van de Groningen Bereikbaar-krant verschijnt in de huis-aan-huisbladen van NDC Media Groep in de provincie Groningen, de kop van Drenthe en de regio Drachten. Bedrijven in de stad krijgen een stapel kranten met daarbij de vraag die te verspreiden onder hun medewerkers, klanten en bezoekers.

Het is een gezamenlijk belang van het bedrijfsleven en Groningen Bereikbaar dat iedereen goed geïnformeerd is over de werkzaamheden aan weg en spoor en op de hoogte is van reisalternatieven, zoals parkeren op een P+R-terrein en het gebruik van het OV of de fiets. De digitale editie van de Groningen Bereikbaar-krant is te vinden op www.groningenbereikbaar.nl.

Foto boven: Wethouder Philip Broeksma (links) bekijkt samen met directeur Wilko Huyink van Groningen Bereikbaar de eerste krant voor het informatiecentrum op de Grote Markt.

 

 

Gerelateerd Bereikbaarheid
Nieuwe krant Groningen Bereikbaar: van  Helperzoomtunnel tot wegwerkzaamheden
Nieuwe krant Groningen Bereikbaar: van  Helperzoomtunnel tot wegwerkzaamheden