29 SEPTEMBER 2014

Noorderlinkdagen 2014 in Groningen in teken van Houdbaarheid

Noorderlink, een samenwerkingsverband van grote bedrijven en organisaties, profit en non-profit, in Noord Nederland, organiseert op 2 oktober de Noorderlinkdagen. Dat is een congres op het gebied van personeel- en organisatieontwikkeling voor bestuurders, leidinggevenden, managers, P&O professionals en beleidsmakers die zich bezig houden met personeels- en organisatieontwikkeling. ​

Het thema van 2014 is 'Tenminste Houdbaar Tot'. Op creatieve en verbindende wijze wordt het thema toegepast op personen en organisaties, maar ook op systemen en de maatschappij. Het gastheerschap is in handen van de Rijksuniversiteit Groningen.


Zo zal onder andere Dick Schwaab een hoorcollege geven over het onderwerp “Activeer je brein” en motiveert Jan Rotmans de deelnemers via een plenair college na te denken over de houdbare samenleving.

 

Ook zal professor Janka Stoker de studenten-voor-1-dag meenemen in een college over de houdbaarheid van leiderschap. Verder zal Melvin Redeker inspireren om te werken aan je eigen houdbaarheid via zijn verhaal over gewaagde beklimmingen en expedities in de Alpen en in desolate berggebieden van de Himalaya.

 

Foto: Van Swinderen Huys, een van de lokaties van de Noorderlinkdagen 2014.

Gerelateerd
Noorderlinkdagen 2014 in Groningen in teken van Houdbaarheid
Noorderlinkdagen 2014 in Groningen in teken van Houdbaarheid