Economie Innovatie

29 JANUARI 2019

Office Centre Groningen terug op oude locatie; ‘alles wat ondernemers nodig hebben’

Kantoorartikelenleverancier Office Centre Groningen is weer terug op haar oude locatie aan de Kielerbocht 11. Vanuit dit pand werden de afgelopen jaren kantooratikelen onder de naam Staples Retail aangeboden. Maar sinds enkele maanden prijkt de naam Office Centre weer op de gevel. Zaterdag 30 maart 2019 houdt Office Centre Groningen de officiële heropening.

Office Centre Groningen biedt er alles wat de ondernemer nodig heeft en specialisten op diverse afdelingen zetten zich dagelijks in voor een optimale klantbenadering. Kantoorartikelenleverancier Office Centre is weer in Nederlandse handen en de vestiging in Groningen gaat zich nu als Office Centre Groningen richten op de lokale markt.

De afgelopen maanden is hard gewerkt om alle systemen over te zetten en zijn de eerste assortimentswijzigingen doorgevoerd. Zo is het Double A papier weer terug en is Office Centre weer de plek waar innovatieve producten zoals bijvoorbeeld de Samsung Flip, een digitale flipover te zien en te verkrijgen zijn. Op dit moment wordt een XXL bedrijfskleding shop toegevoegd, waar zowel de ZZP-er als het MKB-bedrijf terecht kan voor kwalitatieve, gepersonaliseerde bedrijfskleding.

Op de afdeling Print & Marketing services kan de ondernemer terecht voor al zijn print- en drukwerkoplossingen maar ook voor complete huisstijl, promotionele producten en relatiegeschenken, van ontwerp tot realisatie. De meubelafdeling biedt keuze uit meer dan 50 bureaustoelen en laat een selectie van de vele mogelijkheden zien op gebied van kantoorinrichting met zit-sta werkplekken, bureaus en werkplekken in diverse uitvoeringen. Projectinrichting is mogelijk van vloerbedekking tot en met zonwering. Een binnenhuisarchitect komt vrijblijvend op locatie om met de klant alle wensen in kaart te brengen en dit uit te werken in een 3D ontwerp.

EasyTech
Met EasyTech heeft Office Centre Groningen IT ondersteuning en oplossingen paraat. Computers en laptops die aangeschaft worden kunnen volledig geïnstalleerd worden zodat deze direct klaar zijn voor gebruik en de klant zich kan focussen op het ondernemen. Sinds kort rijdt een bestelauto van Office Centre Groningen rond waarmee stoelen, printers en overige bestellingen ook op locatie afgeleverd kunnen worden.

Office Centre Groningen levert uiteraard ook nog duizenden traditionele kantoorartikelen direct uit voorraad. Een enthousiast team staat elke dag klaar, adviseert over diverse toepassingen en denkt graag mee over allerhande vraagstukken op gebied van kantoor en ondernemen. 

Officiële heropening:
Zaterdag 30 maart 2019 houdt Office Centre Groningen een officiële heropening. In samenwerking met diverse leveranciers én lokale ondernemers wordt dit een feestelijke dag met productdemonstraties, lokale producten en diverse activiteiten.

Gerelateerd Economie Innovatie Bedrijvenvereniging Zuidoost
Office Centre Groningen terug op oude locatie; ‘alles wat ondernemers nodig hebben’
Office Centre Groningen terug op oude locatie; ‘alles wat ondernemers nodig hebben’