Bereikbaarheid

02 APRIL 2019

Onderhoudswerkzaamheden Ring West (N370) verkort tot een week in de meivakantie

De provincie voert dit voorjaar onderhoud uit aan de Ring West (N370) en de Ring Oost (N46). Dankzij een behoorlijke optimalisatie in fasering en uitvoering zijn de werkzaamheden aan de westelijke ringweg ingekort tot een week in de meivakantie, onder voorbehoud van het weer. Alle actuele informatie is te vinden op Groningen Bereikbaar.

In de nacht van 17 op 18 april wordt gewerkt op afrit 18 richting Peizerweg vanaf het zuiden en op het kruispunt N370 met de Edelsteenlaan. Dan is de westelijke rijbaan van de Ring West afgesloten tussen Reitdiepplein en Edelsteenlaan; lokaal en doorgaand verkeer wordt omgeleid via omleidingsroutes.

Van 28 april tot 3 mei wordt gewerkt aan de Ring West, waarbij onder meer asfalt wordt vervangen door een nieuwe geluidreducerende laag asfalt. In het eerste weekend wordt gewerkt op het kruispunt N370 met Siersteenlaan / Pleiadenlaan; dan is de Ring West afgesloten tussen Edelsteenlaan en Metaallaan, inclusief de aansluiting op de ringweg vanaf Siersteenlaan en Pleiadenlaan. Via het kruispunt Edelsteenlaan kan verkeer richting het noorden, via het kruispunt Metaallaan kan verkeer richting het zuiden. Tijdens de overige werkzaamheden rijdt het verkeer in beide richtingen aan één zijde van de vangrail.

In de weekenden van 17 en van 24 mei wordt gewerkt aan de Ring Oost (N46).

Gedetailleerde informatie via Groningen Bereikbaar
Een uitgebreid overzicht van alle faseringen en de werkzaamheden is te vinden op de website van Groningen Bereikbaar.

Gerelateerd Bereikbaarheid
Onderhoudswerkzaamheden Ring West (N370) verkort tot een week in de meivakantie
Onderhoudswerkzaamheden Ring West (N370) verkort tot een week in de meivakantie