Leefbaarheid

31 DECEMBER 2018

Ondernemers opnieuw enthousiaste steunpilaren Eurosonic Noorderslag

Ondernemend Groningen is ook dit jaar enthousiast supporter van Groningens belangrijkste pop-evenement Eurosonic Noorderslag. Groninger ondernemers, bedrijvenverenigingen én Het Fonds Ondernemend Groningen zien de enorme cultureel-economische betekenis van dit evenement, dat van 16 tot en met 19 januari wordt gehouden, en daarom hebben ze het financieel mede gesteund. In het kader van de samenwerking is er op 18 januari in het Stadhuis een netwerkbijeenkomst, waar ondernemers die ook van popmuziek houden van harte welkom zijn.

De exclusieve netwerkbijeenkomst op vrijdag 18 januari begint ’s avonds om half acht in het Stadhuis in Groningen. Vanaf 20.30 uur zijn ondernemers welkom op het VIP-deck van Eurosonic Air op de Grote Markt. De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Groningen.

ESNS is het grootste showcasefestival voor popmuziek in Europa en trekt meer dan 4.000 professionele delegates, waaronder 400 internationale festivals, en presenteert showcases van ruim 350 Europese artiesten voor meer dan 40.000 bezoekers. ESNS draait om talentontwikkeling, innovatie en creatieve industrie en zet Groningen nadrukkelijk op de kaart. 

De unieke samenwerking tussen Groninger ondernemers, bedrijvenverenigingen, Het Fonds Ondernemend Groningen, ESNS en de gemeente Groningen, maakt het mogelijk Eurosonic Air te organiseren als gratis toegankelijke podium voor alle Groningers op de Grote Markt. 

Ondernemers die mee willen doen dienen zich van te voren op te geven. Aanmelding kan - uiterlijk maandag 7 januari 2019 - via deze link. Hier wordt u gevraagd uw naam en mailadres in te vullen. Vanwege beperkte capaciteit, kunnen mogelijk niet alle aanvragen gehonoreerd worden. Als u tot de gelukkigen hoort, dan zult u het ticket uiterlijk vrijdag 11 januari ontvangen.

Meer informatie over het festivalprogramma vindt u op www.esns.nl

 

Gerelateerd Leefbaarheid Bedrijvenvereniging WEST Bedrijvenvereniging Zuidoost VBNO GCC
Ondernemers opnieuw enthousiaste steunpilaren Eurosonic Noorderslag
Ondernemers opnieuw enthousiaste steunpilaren Eurosonic Noorderslag