Economie Innovatie

07 JUNI 2019

Ondernemersdag voor starters in Groningen op 27 juni

Groningen barst van de startups en scale-ups. Volgens de Deloitte Fast50, de lijst van snelst groeiende bedrijven, groeien de ondernemingen gewoon door. De lijst bestaat voor meer dan 10% uit Groningse bedrijven (City of Talent, 2018). Omdat Groningen zo’n ondernemende regio is organiseert Startersdagen.com een Ondernemersdag op 27 juni om ondernemers te helpen bij het starten van een eigen bedrijf.

Succesvol ondernemen vergt een goede voorbereiding. Daarom organiseert Startersdagen.com, op initiatief van Gemeente Groningen en Interpolis, een evenement speciaal voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers. De avond is bedoeld om ondernemers te helpen bij de stappen die zij zetten richting het ondernemerschap. De ondernemersdag vindt plaats op 27 juni in het Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen.

Een greep uit het programma

De avond bestaat uit een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk seminars te volgen over de administratieve en fiscale uitdagingen van een jonge ondernemer of het ontmoeten van een succesvolle ondernemer in een inspiratiesessie. Veel verschillende kennispartners staan klaar om iedereen te voorzien van tips en adviezen.

Waarom is deze ondernemersdag zo van belang?

Namens de organisatie van Startersdagen.com: “Juist door naar de ondernemersdag te komen kunnen waardevolle relaties gelegd worden tussen huidige en nieuwe bedrijven. Ondernemers halen waardevolle kennis in huis die zij kunnen toepassen om in de eerste jaren van hun onderneming betere keuzes te maken. Belangrijk is dat de aanwezigen geïnspireerd naar huis gaan.”

Aanmelden


Aanmelden is alvast mogelijk via https://startersdagen.com/evenementen/groningen2019/

 

Locatie

Stadion FC Groningen
Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen

 

Foto: Website Startersdagen.com (LSFotografie_Lyuda-Stinissen)

Gerelateerd Economie Innovatie
Ondernemersdag voor starters in Groningen op 27 juni
Ondernemersdag voor starters in Groningen op 27 juni