Economie

16 JANUARI 2019

Open Dagen Terra MBO aan Hereweg Groningen

Vrijdag 25 en zaterdag 26 januari opent Terra Groningen MBO aan de Hereweg 99 in Groningen haar deuren voor scholieren die een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding.

Terra Groningen biedt verschillende mbo-opleidingen. Er is keuze uit verschillende richtingen op diverse niveaus. Elke richting biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor werk of een vervolgopleiding.

Bij Terra Groningen worden de richtingen Hovenier, Bloem, Groen & Styling, Dierverzorging, Paraveterinair (dierenartsassistent), Veehouderij, Akkerbouw, Loonwerk en Hippische opleidingen aangeboden.

Ook kunnen studenten zich laten informeren over de nieuwe opleiding Food, Life & Innovation van Terra. Daarnaast heeft Terra Groningen ook een Entreeopleiding om studenten voor te bereiden op niveau 2 of op het werkveld. Tenslotte wordt bij Terra Groningen het laatste jaar van het Groene Lyceum gevolgd. Tijdens de open dagen krijgen scholieren een goed beeld van de verschillende opleidingen. In en rondom de school worden verschillende activiteiten georganiseerd om hen zo goed mogelijk te voorzien van informatie.

Open dagen van Terra MBO:
Open Dagen Terra Groningen MBO op vrijdag 25 januari van 16.00 - 20.30 uur en zaterdag 26 januari van 10.00 - 14.00 uur aan de Hereweg 99 in Groningen.

Foto: Archief Terra MBO

Gerelateerd Economie
 Open Dagen Terra MBO aan Hereweg Groningen
 Open Dagen Terra MBO aan Hereweg Groningen