OpenStad

02 AUGUSTUS 2018

OpenStad op 29 september van start bij Bidfood op het GrootHandels Centrum

Bidfood Groningen is op 29 september gastheer voor de officiële aftrap van OpenStad, de open bedrijvendag van Groningen. Samen met diverse andere bedrijven op het GrootHandels Centrum zet Bidfood haar deuren open en laat zien wat er komt kijken bij de dagelijkse praktijk van deze horecagroothandel.

Tijdens OpenStad kunnen klanten en relaties een kijkje in de keuken nemen en zien hoe alle logistieke processen verlopen. Daarnaast richt Bidfood zich nadrukkelijk ook op jonge mensen en mensen die werk zoeken. Marinus Hol, Manager Operations Bidfood Groningen: “OpenStad biedt de kans om alle onderdelen van het bedrijf te laten zien, van het werken in het magazijn, op de administratie, als planner, chauffeur of in de buitendienst. We laten zien hoe ‘sexy’ ons werk is. Zo maken we studenten en scholieren enthousiast voor ons vak en krijgen werkzoekenden de gelegenheid hun vragen te stellen aan mensen in de praktijk. En we richten ons nadrukkelijk ook op kinderen: een keertje in de cabine van onze foodtruck zitten, dat vergeten ze nooit meer. En daar praten ze over, maar dat zit ook in het geheugen als ze nadenken over ‘wat ze later willen worden’. Daarmee leg je de basis voor de toekomst, door ze te laten proeven van het positieve Bidfood-gevoel.”

Foodtrucks en meer tijdens OpenStad
Tijdens OpenStad krijgen de bezoekers een rondleiding door het bedrijf, waaronder de Foodyard, het magazijn en de koel- en vrieshallen. Ook worden er demonstraties gegeven van de producten en is er een uitgebreid activiteitenprogramma op de centrale parkeerplaats, met onder andere diverse foodtrucks.

Ook deelnemen aan OpenStad?
Alle deelnemende bedrijven en alle informatie over de open bedrijvendag OpenStad is te vinden op www.openstad050.nl

Vlogs over deelnemende bedrijven
De organisatie van OpenStad 2018 is in handen van het OTP. Inmiddels is ook de publiekscampagne van start gegaan, om OpenStad zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. Dat doet het OTP onder meer met vlogs, zoals die bij Bidfood.

Gerelateerd OpenStad
OpenStad op 29 september van start bij Bidfood op het GrootHandels Centrum
OpenStad op 29 september van start bij Bidfood op het GrootHandels Centrum