18 SEPTEMBER 2019

Opnieuw groot wijnfestival in Der Aa-kerk

Stichting Wijnfestival Noord organiseert voor de vierde keer het Wijnfestival Groningen. Het festival vindt plaats in de Der Aa-kerk van vrijdag 4 t/m zondag 6 oktober 2019.

Over een paar weken kleurt de kerk weer prachtig paars, de geur van hout en wijn zweeft door de ruimte en duizenden flessen wijn wachten met smart om geopend te worden. ‘Het is een heerlijk festival om de herfst mee in te luiden’, aldus de organisatie.

Zoals elk jaar bestaat er een assemblage van terugkerende en nieuwe standhouders en zijn er wijnen uit uiteenlopende landen te proeven. Denk aan Argentinië, Duitsland, Israël, Italië, Portugal, Oostenrijk, Spanje en Zuid-Afrika. Je hoeft geen flinke bodem te leggen voordat je het festival bezoekt. Lekkerbekken kunnen op het festival genieten van kaas, charcuterie en verschillende warme lekkernijen. Immers, een wijnfestival zonder hapjes is als een strandvakantie zonder zon.

Smaakmakend festival

Het Wijnfestival Groningen heeft inmiddels een vast plekje veroverd in het Groninger festivallandschap. ‘De combinatie van wijn, hapjes en knusse zithoekjes op een sfeervolle locatie trekt een breed publiek’, licht de organisatie toe. Het festival is voor wijnkenners, wijnliefhebbers, borrelaars en snuffelaars die de wijnwereld wel eens willen ontdekken. Een ding kan de organisatie garanderen: er valt genoeg lekkers te proeven!

Info & kaarten

Meer informatie en kaarten zijn online verkrijgbaar via www.wijnfestival-groningen.nl.

 

Gerelateerd
Opnieuw groot wijnfestival in Der Aa-kerk
Opnieuw groot wijnfestival in Der Aa-kerk