23 JUNI 2014

OTP Groningen helpt bedrijven aan handige stagiaires

U wilt graag samenwerken met jong talent en actief meewerken aan hun opleiding. Maar hoe komt u aan de juiste kandidaat, iemand die snel zijn of haar weg vindt in uw bedrijf? Daarvoor kunt u de hulp inschakelen van de organisatie OTP.

De mensen van het OTP bemiddelen actief tussen opleidingen en bedrijven en zorgen vrijwel altijd voor een prima match. Bijna alle opleidingen in de stad participeren hierin, om te zorgen voor een zo goed mogelijke aansluiting tussen wat bedrijven vragen en wat het onderwijs te bieden heeft. En andersom. Op www.otp.nl staan cv’s van studenten die op zoek zijn naar een stage, maar u kunt ook zelf een stagevacature plaatsen.

OTP Groningen is voortgekomen uit het project Ondernemerstrefpunt Groningen. Een uniek samenwerkingsverband tussen de gemeente Groningen, bedrijventerreinverenigingen, de KVK, het MKB en scholen uit de stad Groningen. In 2008 is dit project gestart als onderdeel van het programma Terreinwinst vanuit het speerpunt ‘Het verbeteren van de aansluiting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven in de stad Groningen’.Meer weten? Neem contact op met het OTP: info@otp.nl of 050-2103431.

 

Gerelateerd
OTP Groningen helpt bedrijven aan handige stagiaires
OTP Groningen helpt bedrijven aan handige stagiaires