Economie

20 MAART 2015

Partner worden van het Niederlande Groningen Festival in Hamburg

Bedrijven kunnen zich nog steeds bij de gemeente aanmelden om partner te worden van het Niederlande-Groningen-Festival tijdens de Hafengeburtstag in Hamburg op 8, 9 en 10 mei. Het evenement, dat elk jaar zo’n 1,5 miljoen bezoekers trekt, biedt ruime mogelijkheden voor ondernemers om hun organisatie onder de aandacht te brengen bij zowel de bezoekers als de deelnemers aan de business bijeenkomst(en). Ook is het mogelijk om de bedrijfsnaam te verbinden aan het festival en sponsor te worden. Aanmelden kan via hamburg@groningen.nl.    

Op donderdag 7 mei, op de vooravond van de officiële opening van de Hafengeburtstag, vinden er onder meer netwerkbijeenkomsten plaats, waar bedrijven uit Noord-Nederland, gemeente, provincie en kennisinstellingen zich gezamenlijk presenteren. Daarbij ligt de focus op energie, healthy ageing en IT/gaming & creatieve industrie. Een uitgelezen kans voor bedrijven om contacten te leggen en te netwerken met bezoekers, beslissers, beïnvloeders en professionals uit Hamburg.

Daarnaast biedt de VIP-tent van het Niederlande-Groningen-Festival een mooie gelegenheid om relaties te onderhouden en uit te breiden onder het genot van een hapje en een  drankje, met het mooiste uitzicht op de Elbe en het grote vuurwerk op zaterdagavond.

Voor meer informatie: hh2015.groningen.nl/hafengeburtstag.

Gerelateerd Economie
Partner worden van het Niederlande Groningen Festival in Hamburg
Partner worden van het Niederlande Groningen Festival in Hamburg