12 SEPTEMBER 2019

PIM Lease Groningen van start: ‘The boys are back in town!’

Ooit werkten Marko ten Boer, Patrick Doornbos, Gerben de Groot en Gerke Vos al samen bij verschillende leasemaatschappijen. Een aantal jaren én ondernemingen later, hebben de ondernemers onlangs de handen opnieuw ineengeslagen. Met als resultaat leasemaatschappij PIM Lease. ‘The boys are back in town!’, zeggen ze zelf.  

Het begon eigenlijk allemaal bij het succesvolle importbedrijf Mondial Automotive Group. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in het zoeken, vinden en importeren van jonggebruikte- en exclusieve auto’s binnen Europa, met name voor de zakelijke markt.  Het was Marko ten Boer die met Mondial Automotive Group begon, en niet veel later haakten ook de andere ondernemers aan.

De eigenaren van het importbedrijf, allemaal met een achtergrond in de autolease, kregen van klanten steeds vaker de vraag of ze bij hen ook een leasecontract konden afsluiten. “Steeds meer leasebedrijven zijn afgelopen jaren opgeslokt door grote partijen, en daarmee is er in de leasemarkt ruimte ontstaan voor een nieuwe partij”, aldus eigenaar en directeur Gerke Vos.

En zo kwamen de heren op een gegeven moment tot de conclusie: we gaan de autolease weer in.  Het moest niet ‘zomaar’ een leasebedrijf worden, maar juist een Partner in Mobiliteit, PIM Lease dus. “PIM Lease is écht die partner. In mobiliteit, maar ook in ondernemerschap. Wij zijn voor ondernemers die partij waarmee ze ook kunnen sparren. Niet alleen over hun mobiliteitsvraagstuk, maar ook en juist over het ondernemen zelf”, aldus Gerke. “Tegelijkertijd biedt PIM Lease de oude, vertrouwde kwaliteit met een plezierige aanpak in een nieuw jasje.”

PIM Lease is officieel gestart per 1 september, en de eerste tevreden klanten zijn al onderweg. PIM Lease bestaat behalve uit Marko ten Boer, Patrick Doornbos, Gerben de Groot en Gerke Vos ook uit Hans Kremer en Sebastiaan Kok.

www.pimlease.nl

Gerelateerd
PIM Lease Groningen van start: ‘The boys are back in town!’
PIM Lease Groningen van start: ‘The boys are back in town!’