Economie

04 FEBRUARI 2015

PlasBossinade neemt notariaat in Haren over

PlasBossinade Advocaten en Notarissen heeft Notarispraktijk Kuin in Haren overgenomen. Het kantoor wordt voortgezet onder de naam Notariaat Haren. Begin 2015 werd ook het notariskantoor in Bedum overgenomen.

Notariaat Haren
Gert Bossinade zal, naast zijn directeurschap in Groningen, als opvolger van notaris Kuin verantwoordelijk zijn voor Notariaat Haren. Samen met ervaren kandidaat-notaris René Nijdam en de andere medewerkers geeft hij inhoud aan de dienstverlening. Het kantoor in Haren biedt net als voorheen een brede notariële service. Uiteraard zal nauw samengewerkt worden met de mensen van PlasBossinade en kan er nu ook gebruik gemaakt worden van hun expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van echtscheidingen en ondernemingsrecht.

Versterken
Gert Bossinade over de overname: ‘We zijn zeer content met het notariaat in Haren. Het kantoor past bij ons vanwege de sterke dienstverlening op het gebied van familie en vermogen, kennis en klanten. Begin van dit jaar hebben we ook het notariaat in Bedum overgenomen. Het is goed om ons op deze manier te blijven ontwikkelen en versterken.’

Gerelateerd Economie Bedrijvenvereniging WEST
PlasBossinade neemt notariaat in Haren over
PlasBossinade neemt notariaat in Haren over